5 08 16

Vespa Primavera

Een Vespa Primavera kopen? Dan zou ik je dat echt aanraden! De Vespa Primavera is namelijk echt een topscooter van het merk Vespa. Het heeft een tijdloos ontwerp en heeft altijd al veel bekijks getrokken.

Je hebt bijvoorbeeld het Vespa Primavera 2015 model. Het is feitelijk dezelfde scooter als de 2014 variant. Het grootste verschil is echter dat de binnenkappen mee gespoten zijn in de kleur van de scooter.

Dit geeft je een chique uitstraling en dit doet veel met het uiterlijk van de scooter. Uiteraard kun je online altijd nog een 2014 uitvoering kopen en deze bestellen met mee gespoten binnenkappen. Maar dan ben je in de meeste gevallen wel meer geld kwijt.

Vespa staat voor kwaliteit

Vespa staat voor uitmuntende kwaliteit, die je ook mag verwachten van het merk Vespa. Het merk onderscheidt zich door degelijkheid en betrouwbaarheid van de onderdelen.

Alles komt de wegligging ten goede met bijvoorbeeld een remleiding van gevlochten metaal en een voorwiel wat aan één kan vast zit. Daarnaast heb je zelf een dashboardkastje wat je open kunt doen.

Als je voor een Vespa kiest moet je weten dat de waarde van een Vespa altijd behouden blijft. De body van de scooter bestaat daarnaast uit één stuk metaal. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit last zult hebben van rammelende kappen, want alles zit degelijk aan elkaar vast gelast.